loading

Supraveghere Video, Efracție și Control Acces

Un sistem de supraveghere video este necesar pentru a completa informațiile provenite de la un sistem de alarmă sau pentru a monitoriza diverse procese, activități, spații cu acces restricționat sau cu riscuri diferite. Cu ajutorul acestor sisteme se monitorizează de la distanță, în timp real, persoane, incinte, zone și evenimente, dar și se înregistrează și se stochează imaginile video pentru anumite perioade de timp.

cablare-structurata-supraveghere-video

Unde pot fi folosite sistemele de supraveghere video? Utilizarea lor este largă, putând fi întrebuințate în spații de birouri, hoteluri, instituții publice, cazinouri, bănci, depozite, spații comerciale, apartamente, case, blocuri, căi de acces etc.

Întotdeauna trebuie folosite cele mai avansate soluții tehnice, care pot rezolva sarcini multiple, și echipamente de înaltă performanță, acestea fiind necesare pentru a asigura cerințele clienților dar și necesitățile obiectivului care trebuie monitorizat. Principalele componente ale unui sistem de supraveghere (analogic sau IP) sunt elementele de achiziție a imaginii (camere video), elemente de transmisie a semnalului video (prin cablu sau wireless) și elemente de achiziție și prelucrare (sisteme de înregistrare, prelucrare și afișare).

Ce trebuie făcut înainte să fie implementat un sistem de supraveghere video? Trebuie efectuată o analiză detaliată bazată pe cerințele clientului, realitățile din teren și normele tehnice și legislative în vigoare. Pe baza acestei analize se hotărăște care va fi dimensiunea sistemului, a mediilor de stocare, unde vor fi amplasate camerele și de ce tip vor fi acestea etc.

Cablarestructurata.ro garantează servicii personalizate cu o eficiență ridicată în supravegherea spațiilor și persoanelor.

Beneficii

  • Costuri reduse cu securitatea locației
  • Simplitate și fiabilitate în exploatare
  • Controlul angajaților din locație de oriunde
  • Supravegherea fluxului de clienți
  • Analizarea activității din firmă pentru creșterea productivității
  • Descurajarea infractorilor și identificarea mai usoară a suspecților
  • Detecția rapidă a problemelor și a incidentelor din locație